Viime viikko oli sellaista lentoa paikasta toiseen uuden osa-aikatyön ja toisen projektin kanssa, että ei olisi siihen flunssaa lisäksi kaivattu. Mut saatiin kuitenkin. Korjailin tilannetta lennosta menemällä nukkumaan lapsentahtisesti. Lapsen viereen tietysti, koska pikku kuorsaaja ei muuten nukahtanut. On tosi rankkaa, kun pikkuotus kurjistelee, ja saisi riittävästi lohtua tutista, paitsi sit ei pysty hengittämään, jos tutti tukkii suun.

Torstaina flunssa osoitti jo vähän parantumisen merkkejä, vähän kuumeilua enää. Ja perjantaiaamuna hän heräsikin sitten pimeään maailmaan. Silmät olivat rähmineet ja liimaantuneet niin umpeen, ettei niitä saatu auki kuin perusteellisen pesun jälkeen. Terveysneuvonta kehotti seurailemaan tilannetta pari päivää, josko se siitä luonnostaan paranisi.

No ei parantunut. Kuume kyllä hävisi, mutta rähmrähm vaan. Olen kyllä ollut huomattavasti vähemmän huolissani kuin viime kerralla, soon tää kokemus varmaan mikä tässäkin painaa. Mökilläkin käväistiin nostamassa laituri, kun oli niin hyvä ilma. Mummi oli ihan järkyttynyt, kun Pulu söi karjalanpaistiakin vain 3 (3!) lusikallista. Kyl se selvästi aika matalalentoa laittaa.

Paluumatkalla käytiin sit tänään yksityiseltä hakemassa vähän troppia. Periaatteessa olisi voitu käydä terveyskeskuspäivystyksessäkin, mutta käytännössä ei jaksettu, kun lähimpään paikalliseen saatiin aika. On oikeesti kustannustehokkaampaa ihan jokaisella inhimillisen perhe- ja työelämän osa-alueella, jos tuollainen puolikuntoinen pikkuihminen ei vedä jättipäivystyksestä itseensä uutta tautia 3-4 tunnin odotuksen aikana, vaan selvitään odotushuoneesta vastaanotolle viidessä (5) minuutissa.

Korvissakin on Pululla edelleen tulehdusta, mutta siihen ei saatu uutta antibioottia, kun korvatulehduksille on kuulemma tyypillistä tervehtyä vasta viikkoja antibioottien loppumisen jälkeen. Kuvittelisin, että se johtuu siitä, että antibiootit ei viruspohjaisiin tulehduksiin yleensäkään tehoa, ja korvatulehdukset voi olla kumpaa vaan, bakteeri- (yleensä pneumokokki-) tai virusperäisiä.

Rähmätropin lisäksi nytvedettiin kolmen (3) päivän päivähoitokieltokin, kun tää kuulemma tarttuu varsin tehokkaasti. Niin että meillä on nyt sitten melko lailla vapaaviikko, Pululla hoidosta ja meikällä töistä. Jospa tää flunssakin nyt sitten tässä asettuisi. Mutta kyllä hävettää soitella kaikki työpaikat ja projektit, että tällä viikolla osallistuminen aika nolla (0). Mutta kai tää oli edessä kuitenkin joskus, toisella (seuraavalla) kerralla menee taatusti helpommin.