Toivottavasti tää oli nyt joku yhden yön juttu. Koska jos tää on joku uusi kausi, niin epäilen, ettei tämä mutsi kauaa täysissä järjissään heilu. Jos nyt siis tähänkään saakka.

Pulu otti ja heräsi viime yönä kahdeksan kertaa (8 krt). Ennen puolta yötä (->00.00). Puolen yön jälkeen (00.00->) hän heräsi vain neljänkymmenenviiden (45) minuutin (min) välein. Paitsi kello yhden ja kolmen välillä (1.00-3.00), jolloin hän kukkui hereillä ensin ja kärvisteli ilmavaivoja sitten. Sylissä saattoi nukahtaa, mutta sitten heräsi jälleen, kun laitettiin makuuasentoon. Paitsi jos laitettiin makuuasentoon äidin viereen, niin että pääsi nipistelemään ja potkimaan.

Olo on ns. räytynyt. Mä olen meistä ehdottomasti se heikompi astia. Nimittäin lapsi kyllä heräsi aamuseiskalta naureskellen ja täysi meiniksi päällä. Onneksi mies pystyi menemään ysiksi (9.00) töihin, ja mä sain nukuttua edes yhden puolentoista tunnin setin suht rauhassa. Heräsin niin zombina, että oli pakko lähtä vauvajumppaan ilman huvituksen häivääkään, ihan vain että sain pidettyä silmät auki.

Yölliset riekunnat johtivat onneksi myös johto- ja periaatepäätökseen. Nyt on nimittäin niin, että Pulun nukuttaminen syliin muussa tapauksessa kuin öisen lääkinnän (Gaviscon, Panadol tmv.) yhteydessä loppuvat tähän. Kyllä se sinne sänkyyn nukahtaa, jos on riittävän väsynyt. Ja jos ei ole, niin päivisin leikitään tai puuhataan jotain, tai öisin tassutellaan. Pidetään lasta sylissä sitten päiväsaikaan muista syistä.