No hitsinvitsit. Nyt mäkin sen kuulin. Pulu laittoi, että "äiti". Tai tarkemmin sanoen, "tititititititiii... Äiti. Ejuöööööväväväväv.Tätätä. Äiti. ÄÄÄäääh."  Joten koko lausunnolla saatettiin hyvinkin tavoitella esim. paskamutsia.

Olin jo pienessä mielessäni veikannut, että eka sana tulee olemaan "kakka". Siitä nyt on kuitenkin puhe vähintään viisi kertaa päivässä. Tai kolme, jos tuotannossa joku mättää. Ja tokaksi eniten olen arvellut, ettei lapsi opi puhumaan koskaan, koska vanhemmista kumpikaan ei jaksa vetää sooloshöyta useaa tuntia päivässä. Ja toisillemme meillä ei ole tietystikään mitään sanottavaa. Paitsi kakkavaipoista. Eiku. (Tähän vois nyt laittaa ehhehe-hymiön, että tulisi selväksi, että tää nyt on huumoria, hehe. Mutta meni ohi jo, alkoi kuulua rapinaa eteisen puolelta, jossa yksi karkulainen laittoi mainosta käkättimeen.)

Lopuksi lausunto suoraan alkulähteiltä: "äjäjäjäjäjäi. eto. hiii! eööe ih jöy yä vöyvöyvöy. äyijiäää. bababaöijyyyy. häi höyyöä." Että siinäs kuulitte.

Voisin palailla obsessoimaan haalareista, välikausihaalareista ja kurahaalareista. Löysin nimittäin eilissäiltana tällaisen uuden maailman, johon on ilmeisesti pakko pikatutustua nyt, kun talvialeista on edes viimeiset rippeet jäljellä. Koska muuten Pulu kulkee piakkoin tasan eteisen ja keittiön väliä, sopivien kamppeiden puutteessa. Oeoeoe.

Tietääx kukaan, monet toppa- ja välikausihaalarit tuollainen 1-2 v tarvitsee? Ja otetaanko kurikset haalaripukuna vai housuina tai henkselihousuina ja takkina? Ja minkäs kokoista pitäisi olla, jos 80 alkaa käydä pieneksi nyt, mutta samat vehkeet saisivat sopia vielä ensi talvena. Yst. terv. nim. "lapseni tiputti just jotain ekaa kertaa!".