Sammasta on nyt hoidettu maanantaista lähtien. Eilen kävi ilmi, että sammaksen pitäisi olla valkoista, mutta Pulun sammas on reunoista valkoista ja keskeltä siniharmaata. Siis ukkospilvimallia. Niin että en sit tiedä että onko tää sammasta vai mitä.

Yritin selvittää, mitä se harmaa kama on, mutta samaa ällökamaa se silmämääräisesti näyttäis olevan. Joo, rapsuttelin sitä vähän irti lusikalla, kiduttajamutsi kun oon. Mikroskoopin pitäisi kuulua äitiyspakkaukseen, että pääsis oikein analysoimaan. Veikkasin nimittäin ensin, että harmaa kama olisi pölyä tms. toverin sormistaan imeskelemää tahmaa, mutta nyt en ole enää niin varma.

Sammaksen pikkuhiljaa vähentyessä nimittäin harmaa alue on myös pienentynyt, ja muuttunut kolmeksi läikäksi, jotka ovat paksuimpien sammaskatteiden keskellä. Eli näyttää ja käyttäytyy ihan homeläikkien tavoin.Toisaalta on kai ihan se ja sama onko tää sammasta vai ei, kunhan se vaan lähtee lätkimään vissyllä. Vaikka sammas ei vaikuttanut yhtään vaivaavan poikaa, niin tuntuu että hän syö nyt tehokkaammin kuin aiemmin.

Rotarokotus puolestaan aiheuttaa edelleen mahakipuja, pikkulämpöilyä ja unisuutta. Ja runsain mitoin tosi vetistä kakkaa, just niin kuin terkka lupasi.

Ja mullahan on nyt aikaa analysoida vaikka kuinka, kun nuha on kellistänyt kaiken energian ruumiistani jonnein häviksiin. Niin että oon nukkunut kaikki päikkärit Pulun kaa ja muun ajan oon syöttänyt häntä, tai sitten me ollaan pällistelty lamppua ja puheltu filosofisia. Äy-äy-väy-ngää vaan kaikille!