Oonko joskus maininnut, että vähän haastavaa tän tukkotissin kanssa eläminen? No ei se ole kuin sellaisina päivinä kuin tukostaa. Edellisyön valvoin lypsäen ja imettäen. Ja katso! Eikö yhtä aikaa auringon kanssa noussut pintaan ehta maitopapana.Kyllä nousi. Joka piti sitten repiä ulos pinseteillä, kun ei muuten lähtenyt.

Sit me siinä vähän väsyneinä tuijoteltiin toisiamme. Ei kyllä uskoisi, että mitään niin isoa pystyy tulemaan rintatiehyestä läpi. Mittasin oikein viivottimella, ja papanalla oli pituutta 2,5mm ja leveyttä 1mm. Tiehyen suun desinfioin perään. Ja särkylääkeillä ollaan kanssa siitä lähtien menty.

Ja nyt sieltä näyttää olevan tulossa seuraava. Ei auttanut edes, että pikkutoveri heräsi avuliaisesti syömään 40 minuutin välein läpi yön. Tai ehkä vähän liiottelen. Nukkuihan hän ruhtinaalliset 1,5 tuntia aamuneljän aamupuuron jälkeen.

Et vähn kuin oltaisiin tässä kolmivuorotöissä, ja pidettäisiin taukoja täysin turhina pullamössösukupolven hapatuksina. Et oisko pitänyt miettiä etukäteen.