Tästä tuli kyllä nyt huomattavan lyhyt saaga. Ja varsin proosallinen. Mutta ei voi mitään, kert FuzziBunzin kanssa homma toimi a) näppärästi, b) kätevästi, c) nopeasti. Kuljetusliikkeen kaveri käväisi ovella viitisen minuuttia sitten ja toi vaippapaketin suoraan Ameriikoista.

Valokuvallista todistusaineistoa:

Paketissa tuli mukana neljät (4) vaipat suurin piirtein lähettämiäni vastaavissa väreissä, kolme (3) sinisävyistä ja yksi (1) oranssi mikroimuineen. Kylkiäisinä saatiin kaksi (2) pakettia fleecepyyhkeitä, yhteensä 10 (10) kappaletta (kuvassa yksi avattuna. Vaippojen fleecemateriaali vaikuttaa uudistuneen ainakin noihin meidän viimevuotisiin verrattuna, on nimittäin ohuempaa. En ole ihan varma mihin tarkoitukseen nämä fleecepyyhkeet ovat. Ne mahtuvat vaippaan lisäimuksi, mutta fleecehän ei oikein ime, vaan nimenomaan päästää kosteuden läpi. Ehkä ne on tarkoitettu kuivaliinaksi? Ainakin niitä voi sellaisena käyttää. Eli eikun pesukoneen kautta ja vaipparotaatioon.

Kuvassa oleva alusta on Riepun kotimaista kierrätysmateriaalituotantoa www.etsy.com/shop/Riepu, heiluvat jalat puolestaan ihan omaa iltapäiväunista luomuvehkeilyä.

Neuvolastakin vastattiin ekalla yrittämällä ja aika saatiin huomisaamuksi klo 8.15, kun joku oli peruuttanut omansa. Ihme homma hei, tästä lähiöstä löytyy muitakin aamu-unisia äitejä. Kuka olisi uskonut? Niin, että tympeys on nyt peruttu tältä päivältä. Jatkamme sukkapuolen juurinukahtaneen pikkutoverin kanssa kärtsäpäikkäreille välittömästi kun olen saanut hänet ujutettua äitiyspakkauksen villapukuun ja muihin välikausiasusteisiin. Paluumatkalla välietappina isotätilä, jossa äiskälle luvassa kupponen teetä ja jutustelutuokio, Pululle puolestaan aulis syli ja Ihmeellinen Kilpikonna tuijoteltavaksi.