Toisin sanoen, heipä hei yöunet. Pulu kun reagoi kyläilyreissuun juurikin itselleen tyypillisellä tavalla: nukkui kylässä kuin tukki läpi yön, ja kotona sitten pätkittäin. Tyyliin eka pätkä valvomista osui aamukahden ja neljän välille, seuraava isänsä mukaan aamuneljästä puoli kuuteen. Sit olis kyllä nukuttanut vaikka kuinka pitkään, mutta pahisvanhemmat veivät tarhaan ja silleesti.

Tänään hän simahti kuuleman mukaan iltaseiskalta, eli eiköhän sieltä se aamuyöhillunta iske jälleen. Tänä yönä pitää varmaan iskeä lapselle jotain sapuskaa naamaan. Samahan se on, koska ei se kuitenkaan nuku ja tänään mokasin illallisen. Veistin neljäsosavesimelonin syötäväksi ja iskin pöytään ennen kuin lapsi oli vetänyt viittä (5) lusikallista kanasörsseliä. Eli ei sit syöty mitään oikeaa ruokaa sen enempää. Oeoeoe.

Ja viimeisetkin turkoosit kukkaFuzzit ovat hajonneet, eli eikun reklamaatiota Ameriikkaan taas. Jee. Onneksi näin osakestoillessa ei ole niin väliä sillä, että neljät (4) vaipat ovat poissa rotaatiosta. Tarkistin vielä viime kerralta, että ovatko samaa tuote-erää. Kyllä ovat. Oe.

No huomenna luvassa sentään kanssalapsiperheseuraa iltapäivällä. Eli toisin sanoen, croissanteja ja kaakaota. Nämnäm!