Käytiin tänään lääkärillä. Diagnoosina on GER, eli refluksitautihan se. Oltaisiin aloitettu Gavisconilla testaamaan, mutta koska oltiin testattu jo, niin lääkäri totesi, ettei tässä sit enää mitään sen ihmeellisempää. Gavisconilla jatketaan niin kauan kuin tarvetta on 2mlxpainokg/päivä, elleivät oireet ala pahentumaan. Jos alkavat, niin lääkärin kautta ja pitää miettiä muuta lääkitystä.

Eilen ihan lääkärikeikkaa silmällä pitäen laskeskelin pulupäiväkirjoista, kuinka monta oireilua on ollut per päivä. Ennen ja jälkeen Gaviscon-kuurin pahimmillaan päälle 30 kertaa, enkä ole edes jaksanut laskeskella yksittäisiä nieleskelyjä ja pukleja. Gaviscon-kuurin aikana parhaimmillaan oli 5-6 oireilua, eli sellainen normaalin vauvan määrä. Jos Gaviscon ei olisi auttanut, niin oltaisiin lähdetty hakemaan muuta syytä maitoallergiadieetillä. Tällä hetkellä syyllisenä pidetään rakenteellista takaisinvirtausta, jollaista on jonkin verran kaikilla vauvoilla, ja joka ei Pululla pysy normaalin rajoissa.

Eli päättelen tästä, että en ole ihan hysteerisahdistunut Münchausensyndroomainen pakko-oireyhtymä-äiti, vaan ihan asiasta olin huolissani. Ilmeisesti mieskin vakuuttui asiasta uudelleen viime yönä, kun aamuviiden aikaan lykäjin sille syötetyn ja käheänä ähistelevän vauvan, joka oli kuuleman mukaan kaaripukluoksennellut itsensä, miehen, sohvan ja olkkarin maton. Onneksi nukuin korvatupat korvissa.

Eikä tarvi enää pitää oirepäiväkirjaa, ellei tilanne tunnu pahenevan. Jeejee.