Elämän taikajoella seilataan päivässä sinne sun tänne fiilistellen. Pulun nenä vuotaa siihen malliin, että lapsen voisi vuokrata hyvään hintaan johonkin nessumainokseen. Oma nenä vuotaa siihen malliin, että tekisi mieli niistää ketjussa, mutta ei voi koska Pulu pelästyy. Sentään hän oppi viime yönä hengittämään suun kautta, joten nukuttuakin saatiin.

Parhaat nukkuideat flunssalapsiperheessä. Mies nukkui sohvalla, ja niinpä mä sain vaihdella sängyn puolta sen mukaan, kumpi kylki särki ja puutui. Lisäksi tiputin nenäliinaan pari tippaa eucalyptusöljyä, ja eteeriset kaasut tuntuivat edes vähän avaavan tukkoista nenää.

Pulu on kestolämmin 38 asteen pinnassa, touhukas ja helpostisammuva. Mulla ei oikein juttu luista, mutta appelsiinimehun voimalla jaksetaan eteenpäin. Kummallekaan ei ruoka maistu.

Päivän kohokohta oli UPS:n lähetti, joka toi ihanan laatikon Tanskasta. Mä tykkäsin sisällöstäkin, mutta Pulu on innoissaan pahvilaatikosta, jonka sisälle hän aika passelisti sopii istumaan. Siinä se on nyt puolisen tuntia ihmetellyt kansilärpäkkeitä ja syönyt räkää. Ollaan me parit mattosoutuveneretketkin tehty. Kaikki irtinypityt pahvinsiipaleet tarttuvat räkäesteeseen matkallaan suuhun, että sikäli tää flunssa on kyllä erinomaisen kätevä. Helpottaa lastenhoitoa huomattavasti, ettei tarvi jatkuvasti kaivella pojan suuta, vaan voi vain vartin välein käydä luuttuamasta pikkunassusta papier mache kerroksen irti.

Kapteeni Pulu tuolla heiluttaa sukkaa antautumisen merkiksi. Taidanpa mennä neuvottelemaan lunnasrahoista, a.k.a meniskö vähän korviketta tai oisko päikkäreiden paikka.