Vaikka mun pieni kakkikone on kestiskäyttöinen, oon itse ehkä liian lunki erityisesti intoilemaan lapsen vaipoista suuntaan tai toiseen. Tai selvästikään edes suorittamaan mitenkään erityisen laajaa testailua suuntaan tai toiseen. Mutta oon sentään pihi, hei. Ja päällepäätteeksi laiska.

Toisin sanoen, hankin tuossa kuukausi sitten ihan kivijalkakaupasta yhden (1) FuzziBunzin One Size -kestiksen testailuun. One Sizet eroavat noista meidän nykyisistä siten, että niitä saa suurennettua ja pienennettyä vyötäröltä ja reisistä napinläpikumpparien avulla. Meidän nykyiset ovat siis saman firman Small-vaippoja. Säädin tätä ekaa koekappaletta siinä sitten kumppareilla samankokoiseksi ja sillä mentiin.

Eikä kuulkaa ollut mitään eroa noin käytännön käytössä, vaikka vaipan vaippaosa on pari senttiä kapeampi kuin Small-vaipan. Samalla lailla tavara pysyi turvassa samalla imukombolla (ja samalla lailla se pissi sieltä lirahti ulos aina kun vaihtoväli pääsi liian pitkäksi). Joten täysin lapsen parasta ajattelematta ja ihan vaan omia hermojani säästääkseni jätin testaamatta netissä vastaan tulleet tsiljoona muuta merkkiä ja mallia ja tilasin 20 (20) vaipan setin jutta.fi/ :stä.

Tilaussivu tarjosi vielä, että tyttövärejä vain varastossa, mutta parin meilin kirjeenvaihdon avulla irtosi vielä yksi setti kukkavärejä ilman pinkkiä. Lapsihan ei välitä vaippojen väristä tuon taivaallista, mutta itse en henk.- ja pers. koht. kykene sulattamaan. Uudet värit ovat tulossa ensi kuun alkuun, mutta Pulun reidet kasvavat siihen malliin, että kolmen viikon odottelu olisi ollut ihan mahdotonta. 

Vaipat tulivat parissa päivässä, vanhat on keittopesty ja laitettu jäähylle odottelemaan seuraavaa kakkikonetta. Nyt on kasvaville reisillekin riittävästi tilaa ja jäi vielä kasvunvaraakin useampi napinläpi edessä ja takana.

Et kelpaa kakkia.