Tulee varmasti halvemmaksi hankkia lisenssi pikkumiehen hahmokavalkadiin suoraan Grimmin veljeksiltä tai H. C. Andersenilta kuin franchisata Disneyn kautta.

Aamulla vedettiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä viidessä minuutissa. Jörö, Vilkas, Unelias, Pöllämystynyt, Vaativa, Häsäri ja Haisuli käytiin kaikki kerta kaikkiaan perusteellisesti läpi ennen kuin harjoiteltiin Kultakutrin ja kolmen karhun perusjuoni. Pitkään ja hartaasti tietty. Vauva kyllä näyttää enemmän Ice Agen skidiltä kuin Kultakutrilta, mutta pieni vika komiassa ja muita sopivia sanontoja.

Vedän myös takaisin pahat sanani perhepedistä. Perhepeti toimii kuin unelma heti kun isi on lähtenyt töihin. Skidi vaan tunkataan keskelle parisänkyä ja äiti voi sitten vaihtaa puolelta toiselle sen mukaan, kumpi tissi on juuri ryystetty tyhjiin. Et oisko tää nyt sitten puoliperhepeti? Vai low-tech imetysasema?

No, meikäkin lähtee nyt harjoittamaan prinsessa Ruususta. Illalla tiedossa lapsiystävälliset bileet. Saas nähdä onko lapsi bileystävällisellä tuulella.

Niin joo ja arvatkaa. Kyllä vaan tissi tukostaa taas eilisen ulkoilmahurjastelun jälkimainingeissa. Ryyppäjuominkikalaaseista huolimatta. Ruma sana.