Onneksi on huomenna lääkäri. Pikkuotus on nyt niin outo, että en ehtisi muuta tehdäkään kuin kuukkeloida päivät pääksytysten. Mutta koska on lääkäri, ei tartte. Pitäisi vaan osata kertoa oireista jotenkin fiksusti. Nyt haisee kakki ja pierut ja röyhyt ihan samalle raadolle, en tiedä onko tää hyvä vai huono merkki. Ja johtuuko Tuttelin lopullisesta poistumisesta pikku ruuansulatuslaitoksesta, vai ihan vaan ylipäänsä jostain, mistä?

Huomenna lääkärikäynnin ohessa lähtee tästä kämpästä myös loput Tuttelit lopullisesti. Käydään tiputtamassa ne yhdelle toiselle pikkupojalle, joka ei ilmeisesti myöskään oikein nuku, mutta jonka teräsmaha vetää ihan mitä tahansa. Ja eilisen puhelun aikana kuultujen kommenttien perusteella mieluusti paljon valonnopeutta liukkaammin.

Pulu ei tällä hetkellä haluaisi syödä oikein mitään muuta kuin leipänoppeleita tai maissinaksuja. Niinpä sitten huijataan kaikkea muuta pikkusuukkiin samalla kun Pulu puljaa sormiruuan kanssa. Sitäpaitsi suurin osa leipäpaloista tipahtaa tai murustuu Pulun syliin kuitenkin, niin että ei se ehkä pullansyönnistä paisu.

Mistä tulikin mieleeni, että voisi imuroida illalla.