Pulun kummit valittiin aikoinaan myös sillä perusteella, että pojalla riittää peliseuraa niin nörttiaktiviteeteissa kuin urheilukentilläkin. Ajattelimme ottaa myös tavaksi kutsua kummit pelailemaan silloin tällöin ennen kuin Pulu on riittävän vanha soitellaakseen peliseuraa.

Ja vaivaiset kahdeksan (8) kuukautta (kk) ja kaksi (2) päivää (d) myöhemmin saatiin aikaiseksi ensimmäinen (1.) virallinen kummipeli. Meni yllättävän kivuttomasti, koska tarjoomukset olivat joulun rääppiäisiä. Ja imurointikin tuli suoritettua jo ennen joulua.

Joulun jäljiltä oli vähän väsymystä ilmassa, mutta en muutenkaan ole erityisen hyvä emäntä. Esimerkiksi kinkku unohtui jääkaappiin. Ja joulutortut.

Mutta peli oli hauska, kummien joululahjat ihania ja lasta pallutettiin innokkaasti pelaamisen ohessa. Jotenkin älyttömän hienoa, että lapsella on elämässään suuri määrä hänestä itsestään kiinnostuneita ja ylpeitä ihmisiä.

Nyt sitten jatkoa mahtavasti alkaneelle pelitraditiolle heti seuraavassa kvartaalissa. Joulutorttuja ei kyllä enää yritetä tarjoilla. Tai kinkkua. Niitä samoja ainakaan.

8. Osaan kommunikoida vähintään välttävästi seitsemällä (7) kielellä ja lukea kahta (2) muuta lisäksi.

9. Olen onnistunut hävittämään huonoja kirjoja ja duplikaattikappaleita pois nurkista lojumasta!