Laitettiin vellit menemään kasin aikoihin. Ekat kolme lusikkaa olivat vähän haastavia. Lusikka oli mahdollisesti liian täynnä, isin kippausliike vähän alikehittynyt tai poika ehkä hämmentyi uudesta mausta ja koostumuksesta, sillä tavara pursuili suupielistä suurimmaksi osaksi ohi. Seuraavat neljä lusikallista menivät jo siistimmin ja tahdikkaammin. Viimeistä kolmea pikkutoveri odotti suu ammollaan ja mässytti menemään ryystömeiningillä. Eli kaiken kaikkiaan varmaan vajaa puoli desiä maissivelliä saatiin uppoamaan varsin jouhevasti. Lisääkin olisi mennyt, mutta ajateltiin miehen kanssa aloitella varovasti massuvaivojen pelossa.

Koska nälkä kuitenkin jäi vaivaamaan tylsävanhempien pihistelyn takia, siihen päälle tyhjennettiin molemmat hinkit, röyhtäiltiin mahtipontisesti ja nukahdettiin salamavauhtia. Ei siis kitinän kitinää. No kympiltä pikkuherra kuitenkin heräsi ekalle yövälipalalle, mutta se onkin ihan normaalia. Semminkin kun toveri simahti välittömästi aterian aikana.

Eli toistaiseksi näyttäis hyvältä. Kukaan sairastunut tai muutenkaan vahingoittunut prosessissa. No body otti vähän vellitahraa ja yksi nenäliina lakkasi olemasta enää käyttökelpoinen. Nyt olisi normiohjelman mukaan vuorossa eka pitkä yöunisetti. Saas nähdä kuin käy.