Tää äitiyshomma ei nyt skulaa millään tasolla. Siis just kun olin rupeemassa oikein perinteiseksi marttyyriäidiksi, niin eikö mies tullut kotiin pahoitellen myöhästymistään. Kyllä tuli. Eikä edes tarjonnut mitään tekosyitä tai sijaissyyllisiä. Sen sijaan lupasi siivota keittiön.

Siinä sitten vielä yritin vähän hampaita kiristellä, mutta tissitukoskin oli aika passé ja lapsi nukkui paitsi hyvin, myös pitkään. Puoli kahdelta safkattiin, mutta aamuyö meni ilman, ja saatiin vielä vetää sikeitä puoli kasiin. Paitsi meikäläinen, joka nukkui yhteentoista keittiön siivoutuessa ihan kuin itsestään.

Joten tänään oon ollut aika hyvä tyyppi hyvällä tuulella. Tein vähän etätöitäkin ihan vain kun kerkesin poikien käydessä pulkkailemassa puistossa. Lapsikin on ollut ihan mahtavan hyvällä tuulella, oppi juomaan venttiilimukistakin (joka löytyi keittiötä siivotessa jostain mikron takaa, toim. huom.) kertaheitolla.

Sit jos saisi lisää tällaisia päiviä. Laitetaan vaikka 200000 saman tien. Ja ei tarvi laittaa pakettiin tai pussiin, levitän ne ympäriämpäri tulevaisuuttamme heti tässä kassalta poistuttuani.