Nyt kun on saatu mies ruotuun rutiinin osalta, niin kuka lähtee vetämään ihan omaa kuviota kesken kaiken? No Pulupa Pulu.

Jo kahtena yönä peräkkäin on tehty kakkia vaippaan suurella hartaudella ja riehakkaalla tarmolla. Ekana yönä sain kakkiyllätyksen suoraan uunista käsilleni. Tokana yönä sentään yllätys vain kieri vaipasta bodylle. Yööök. Ei siis tietenkään pitäisin mistään vauvan tekemisistä todeta että yööök. Mutta siis yööök.

Yöt on muutenkin menneet aika hulinaksi. Tänään sitten hokasin, että kah. Puluhan tekee hampaita. Syntymästä saakka näkyneen kulmahammaspilkun lisäksi nyt näkyy kaksi pistettä keskellä alaleukaa ja ien on turvonnut aika mollukaksi. Että ei oo ehkä ihmekään, ettei viime päivinä ole oikein viihdytty, jos hampaat vaivaavat.

Laitoin sitten tänään bataattilounaan päälle Pululle kouraan maissinaksun. Ja se meni suuhun välittömästi. Skidi jauhoi ja repi naksua niin onnellisen oloisena, että annoin toisen perään. Ja vettä päälle. Että jos me nyt sitten vähän naksuiltaisiin niitä hampeja pintaan.

Tästä inspiroituneena tilasin myös itselleni hammaslääkäriajan. Eihän se sovi että lapsen hampaita vastaanotetaan omat rempassa.