Viime yö nukuttiin pitkästä aikaa pitkiä pätkiä kerrallaan ja nälkäkin tuli vasta neljän (4.00) pintaan. Losecin unohdin antaa, eli pikaisista paranemisista ei voinut olla kyse.Tai sitten oli ja nyt lääkitään turhaan. Tai hampaat ovat päättäneet jäävän ikeniin toistaiseksi.  Mutta johtuiko yksi ainoa puolen yön puolikonsertti siitä, että lapsi nukkui hyvin? Vai siitä, että itse kävin pitkästä aikaa ekan kerran salilla, ja sammahdin kuntoilun, saunan ja venyttelyn pyhään kolminaisuuteen?

Itse kuntoiluhan meni ihan säälittävästi, kunhan testailin, että osaanko vielä käyttää niitä laitteita. Tarkoitus oli käväistä Pilateksessakin, mutta oli katsonut ajan väärin, eli eipä sitten käyty. Tänään olen vähän odotellut jälkiseuraamuksia, mutta vauva nousee vielä ilman ihmeempiä naukaisuja mistään lihaksista. Huomenna sitten.

Kuntoilun seurauksena veri kiertää aivoissa kuitenkin sen verran, että muistin siirtää Pulun liian pienet vaatteet pois vaatelaatikosta. Seuraavan kuun aikana olisi hyvä kyllä keskittyä taas vaatehankintoihin, koska jos ei, Pululla on kaksi (2) sopivaa bodya, 2 (2) sopivaa paitaa ja kolmet housut (housut). Eikä yhtään sukkia (=0). Yritetään selvitä äitiyspakkauksen haalareilla talven loppuun saakka, mutta pahalta näyttää. Vähintään välikausihaalari olisi hyvä löytää koossa 86cm.

Ja siis mikä vaan tekosyy näemmä kelpaa, että voidaan käydä ostosretkillä just siellä kirpparilla, jossa on aina vastaleivottua pullaa tarjolla.