Hampaat ovat edelleen pintautumassa justiinsa, mutta ilmeisesti univoro on sitten kuitenkin närästys tai refluksi tai joku muu joka lakkaa vaivaamasta Gavisconilla. Lykäjin lapseen eilen sekä iltaruuan että iltapuuron jälkeen pari milliä Gavisconia.

Pulu nukahti kello kasilta (20.00) ja heräsi vasta yhdeltätoista (23.00). Tutin laiton jälkeen hän vetäisi kokonaista neljä (4!) tuntia unta ennen sapuskointia. Ja seuraava herätys aamukuudelta (6.00). Herätyksetkin olivat sellaisia kuin tassuttelu-unikoulun ohjeissa kerrotaan, alkoivat kokeilevalla itkulla eivätkä suoralla huudolla, niinkuin viime aikoina yleensä. Kyllähän tuo kaikkea järsii, minkä käsiinsä saa, mutta unettomuutta ne hampit eivät taida selittää. Voi smpr-hmmt-prkl.

Varmaankin jatketaan Gavisconilla pari päivää. No ehdittiin me parisen kuukautta ilman olla. Ja sit jos tilanne viikonlopulla on normalisoitunut, jätetään Gaviscon pois, ja testaillaan tuleeko oireilua (röyhtäily, nieleskely, oksut, kirpakka märinä ja ulina), jos kaveri ei vedä kaupan kanasörsseleitä, joita ollaan pari purkillista syöty. Muistikuvieni mukaan oksuilu nimittäin alkoi, kun muksu alkoi syödä paprikaa sisältävää safkaa, mutta en pitäisi muistikuviani erityisen luotettavina, koska en kiinnittänyt erityisesti huomiota.

Oeoeoe.