On ollut aivan persiistä koko päivä. Paitsi Pulu on ollut oma ihana itsensä. No lukuunottamatta sitä, että vaihdoin meille molemmille kahdesti vaatteet, koska Pulu lennätti puklia oikein olan takaa ja sivulta ja edestä. Ja itselle paidan kolmesti, koska yksi paita haisi pahalle, vaikka tuli narulta - laitoin pesukoneen pyörimään tyhjänä 90 asteessa siltä varalta, että se oli syyllinen.

Mutta kun on läpeensä kalvava hedari, niin sitä olisi vaan eniten onnellinen, jos saisi nukkua kaikessa rauhassa kunnes em. hedari on luovuttanut. Mitä iltapäivempi, sen haastavampaa oli. Että ylipäänsä selvisin koko päivästä, oli täysin parasetamolin, aamulenkin auringonpaisteen ja iltapäivän päikkyjen ansiota. Koska haistan ylipäänsä jotain sipulin käryä ja hometta, jota mies ei haista, veikkaan että niska-hartiajumin lisäksi hormonien syyllistäminen on paitsi oikeutettua, myös aiheellista.

11.40 maito+bataattisose+maito

12.13 röyhtäytys

12.14 2 röyhyä

12.43 röyhtäytys loppu

? (oon melko varma että annoin 1ml Gavisconia tässä välissä) MUOKS: No höpöhöpö mitään antanu. Tässä vaiheessa eteisen peili teki itsemurhan hyppäämällä spontaanisti parketille ja selvittelin sit sitä. En kyl yhtään ihmettele, on se kaappinaulakko niin käsittämättömän ruma, että jos itse olisin esteettisellä alalla, niin oisin kans.

14.10 maito+luumusose+maito

14.33 kaaripuklu

14.50 nukahti

15.10 omaan sänkyyn

15.18 heräsi, iso röyhy

15.30 kaaripuklu

leikittelyä, sylittelyä jne.

16.30 nukahti "lenkille"

17.56 maito+maito

18.16 miniröyhy syödessä

18.19 ilmavaivoja, röyhtäytys, nukahti

18.32 heräsi

18.35 2 pientä röyhyä, 1 iso r

18.45 isi vei lapsen

Mun piti vielä tähän loppuun lisätä jotain nokkelaapokkelaa, mutta meenkin ehkä oksentamaan. Tai syömään. Tai molempia. Ja luukuttaan tuoksukynttilöitä à la Niitty (oikeesti ehkä vesimeloniesanssi, mutta samapa tuo miksi ne niitä kutsuu, pääasia ettei haju okseta), kun ei tunnu tää läpiveto tekevän mitään muuta kuin kylmää.