Oikeesti. Tää unikoulu vaikutti aluksi toimivan, mutta nyt on menty muutama päivä aina vaan heikompaan suuntaan. Skidi syö taas kaksi (2) kertaa yössä. Ja hengailee hereillä 1,5-3 tuntia keskellä yötä, joko keskiyön tienoilla tai sitten aamuyöllä.

Yösyönnit osuvat kello yhteen ja viiteen. Yritettiin viikonloppuna poistaa ekaa syöntiä. Mutta siitä mitään tullut. Pikkutoveri veuhtoo itsensä hereille ja tyrskii nälkäänsä vaikka kolme tuntia tassun alla. Tai sylissä. Tai missä vaan. Tyrskisi varmaan pidempäänkin, mutta ei miehelläkään hermo kestänyt sen pidempään. Viikonlopun testailujen jälkeen kaveri vaikuttaa järkyttyneen sen verran, että kun hän yöllä herää, niin herää sitten kunnolla. Toisin sanoen, ei nuku edes safkailuun, vaan haluaa seuraa ja sosiaalisuutta. Jos ei tuu, niin sireenit soimaan.

Kello viiden yösyönti on vissiin ihan normaali, niin että sille ei ehkä tarvitse tehdä mitään. Mutta jos tuo yökukkuputki iskee päälle siinä vaiheessa, niin aika raskasta jatkaa siitä suoraan päivään.

Miten meillä on intternetsin ainoa skidi, joka ei opi nukkumaan yhtäjaksoisesti aamyöhön unikoululla viimeistään kahdessa viikossa?