Tänään on taas hermoa pidellyt. Kuristusotteessa. Mutta jospa naulaan epiikkakytkimen lautaan.

Nythän on nimittäin niin, että Pulu RRRRRrrakastaa vesimelonia. Pulun sisälmystö puolestaan ei niin kovasti. Eli toisin sanoen, Pulu vetää painonsa verran vesimelonia heti kun silmä välttää. Ja ripuloi sittemmin punaista sosetta ja haukkapaloja. Ei se kaikki meloni tule silleen ulos, mutta riittävä määrä kuitenkin, notta haiseva sotku ulostautuu paineella lahkeista ja kaikkialta.

Huomasin tämän Pulun vesimelonireaktion eilen illlalla. Ja tadah, Pulu herätti miehen aamulla kuuden pintaan. Mies puolestaan havaitsi kylppärissä hajua, katsoi kelloa ja alkoi säätämään hajua pois. Tavallaan kiva reaktio, mutta käytännössä sitten kuitenkin miehen ensireaktio oli puhdistaa pesualtaan hajulukko. Eikä esim. tarkistaa likapyykkikoriin.

Muutenhan tämä ei olisi kiristänyt hartioita lainkaan, muttamutta. Mies onnistui tohistessaan hajottamaan jonkin saamarin kuristimen tai kruunun tai jonkun hemmetin välttämättömän osan. Niin että mies lähti töihin ja me käytiin Pulun kanssa hakemassa uusi setti altaan alle. Jonka mies siis asentelee paikoilleen tullessaan töistä joskus iltaysin pintaan. Tänään sentään, mutta arvatkaa kenen hartiat ovat vähän pipinä, kun on sitä ripulipeppua ja hiekkakätösiä jnejnjejne pesty päivän mittaan useampaan otteeseen keittiön hanan alla. Eikä siinä muuten mitään, mutta Pulu pelkää keittiön altaassa peseytymistä ja rimpuilee kuin hengen hädässä äänimerkkelöiden samalla varmuuden vuoksi.

Et ns. pestäisiin tässä äidin suu saippualla useampaan otteeseen ja Kloritea päälle, jos vaan lapsi osaisi uhkailla ja tuomita. Joo ja yritin kyl sitä asennuspakettia ihan ittekin asennella kun kerran Pulun päiväunilla aikaa pyykinpesulta hieman liikeni. Mutta sen on joku joskus ennen kiinniruostumista vääntänyt niin tiukkaan, ettei näillä muskeleilla vielä lähde. Ja aikaa kun on kuitenkin vaan se parisenkymmentä vuotta (beessi vaihe ihmiskunnan hygieniaelämässä), niin eihän se ole vielä riittävän puhki ruostunut.

Noniinoniin, meen nyt huvittamaan tylsistynyttä jälkikasvuani. Hän istuu taaperokärryssä ja märisee, että laite ei liiku.