Ehkä liian tarkkaa infoa joillekin, mutta suuri päivä meikäläiselle. Älkää väittäkö jälkeenpäin, että silmänne itkevät verta, mutten varoittanut etukäteen.

Kävin tänään terveysalan asiantuntijalla tarkastuttamassa, että fysiikka kunnossa seuraavan (tai sitä seuraavan, tai sitäsitä seuraavan) vuoden mallia silmällä pitäen. Kyllä on. Follikkelitkin kuulemma oikein mehevässä kasvussa. Ja kohdunsuu kuin ihan synnyttämättömällä naisella. Että on kuulkaa nyt oikein freesi olo. Ja ihan ilman mitään kiinteytysjumppia. Vatsanahka näyttää tietysti yhden kaksosparin läpitunkemalta, mutta hei jos kohdunsuu on kunnossa, niin ei kun biksuissa Hietsuun vaan postailemaan kesäkuumilla.

Alkuillasta kävin vielä vetämässä kaverin kaa skumpat imettämisen lopetuksen kunniaksi. Hik! Salaattien siivellä toki, koska junou ne biksut. Hik! Lapsi kävi kuulemani mukaan sillä välin kylvyssä ihan omaan vastentahtoiseen tapaansa ja sen jälkeen sekä mies että poika näyttävät olleen vähän väsyjä. Meen nyt kuorsaamaan puolta promilleani niiden kaveriksi.

Ja ettei tulisi ihan Hik! paskamutsisyytökset kenenkään mieleen. No lapsen parhaaksi tietenkin. Siis mitä siitäkin tulis, jos vappuna vedettäisiin skumppaa Espalla ihan harjoittelemattomiin maksoihin? Häh? Kyllä siinä tulisi sellaiset kuperkeikkaefektit, että lapsenhoito olisi täysin edesvastuutonta. Hik! Analogisesti, pitääpä ruveta harjoittelemaan korkkareilla kävelyä etukäteen. Veisköhän tuo mies mut joskus deitille, mitäs luulette? Että kandeis ne korkkarit vetää jalkaan kerran tai pari ennen vappua ja kavereiden kesähäitä. Hikhik!

Iloisesti teidän,

Hanna Paituli

Toimialajohtaja, Prosecco al dente ry.