Keräsin ärsytykseni kestisshoppailun polttomoottoriksi, ja selvitin, että mistäs ne seuraavat hankitaan. Luottolähteeni ei nimittäin ole saanut kasvatettua kestispeppuaan yli M-koon vaipoista ja meillä lähti menemään jo viimeiset nepparit S-koosta.

Kestiskaupoissa netissä luuhattuani tulin sellaiseen tulokseen, että pitäisköhän vaihtaa merkkiä? FuzziBunziin päädyttiin aikanaan, koska ne tulivat kotiin hyvän seuran kanssa teelle ja sopuhinnalla. Eikä varsinaisesti tehnyt mieli ruveta säätämään vaippojen kanssa tissitukosten ja rempan keskellä. Ja hyvä valintahan tää oli, toimivatten nimittäin meillä varsin mainiosti.

Mutta sitten törmäsin BumGeniuksen 4.0 -malliin, jossa on tuote-esittelyn mukaan kaksi mahtavaa piirrettä. Ekana, kyseessä on yhdenkoon vaippa, eli ei tarvitsisi enää tätä vaipanhankintahärdelliä käydä läpi. Ja tokana, vaipan etuylälaidassa on myös sisäpuolella kaistale PULia, eli kosteus ei välttis tunkisi housunkauluksesta supersoakerpojallakaan, jolle nykyään ilmestyy aina välillä se kostea viiva housunkauluksen tietämille. Mutta sitten vaipan sisäpinnan materiaali on jotain omituista polyestermokkaa, kun FuzziBunzin yksi parhaista piirteistä on nimenomaan sisäpinnan fleece, joka ei ehkä näytä nukkaantuneena kovin nätiltä, mutta on pitänyt ainakin Pulun pepun pääosin vaippaihottumattomana.

Onko kellään kokemusta tuosta BumGenius 4.0:sta? Hankkisin nimittäin mieluiten sen 15-20 vaippaa sitten samoin tein, koska muuten tää hemmetin pähkäily pitää suorittaa uudelleen jossain vaiheessa. Koska mä nyt vaan olen sellainen, vaikkei aikaa olisi yhtään hukattavaksi. Esim. tänään olisi ollut syytä mennä nukkumaan jo parisen tuntia sitten, mutta täällä sitä edelleen pähelletään.