niin kuinka myrkyllistä on noin viiden (5) neliösenttimetrin pala joululahjapaperia lapseen hävinneenä? Google osasi sanoa, että tinapaperi (ts alumiinifolio?) tulee kyllä ulos eri kautta kuin se on sinne mennyt, mutta ilmeisesti me ollaan taas intterwebsin ainoat juuri tällä tavalla epäonnistuneet vanhemmat. (Tai tää menee kyllä miehen piikkiin, koska tapahtui hänen vahti- ja leikitysvuorollaan.)

Lapsi ei sinänsä näytä ottaneen välittömästi vahinkoa, mutta kukapa tietää, mihin hyppykuppaan se tästä hyvästä sairastuu sanotaanko kolmenkymmenen (30) vuoden sisään. Asensimme lapseen välipalaksi aikamoisen annoksen luumusosetta ja maitoa varmuuden vuoksi, koska lahjapaperi on aika kuituista kampetta, ja oletamme sen sulavan huonosti. Vaikka jäljistä päätellen toveri kuitenkin siis teki parhaansa rouhiakseen sen mahdollisimman pieniksi säpäleiksi.

Minä olen puolestani syönyt noin puolikkaan hiekkakakkua lohdutuksekseni. Koska onhan se nyt ihan kamalaa, että omalla lapsella on tällaiset vanhemmat. Eikä olla edes lasta käytetty tänään ulkona, kun muka myrskyää liikaa. Katotaas, mitä katastrofia me huomenna saadaan aikaan, jos ylipäänsä ollaan hengissä enää. Esikko over and out.