Viettiin tänään intensiivistä jumppa-neuvola-siivouspäivää ja siihen päälle kutsuin naapuruston lapsiperheet (2 kpl, 3 kpl alle 2-v.) rääppiäisille. Oli tosi kivaa, mutta Pululla alkoi kuuden pintaan (18.00+) vähän vänisyttää tämänpäiväiset rokotukset. Ja kuumeuttaa. Niin että loppuilta meni sitten sylittelyremmissä.

Ja lapsi sammahti ennen virallisen arvonnan järjestämistä. Oli jo laputkin valmiina ja kaikkea, mutta isin syli oli pikku kuumehäsääjän turmio tänä iltana. Niinpä henkeäsalpaava megaspektaakkeli järjestetään arpojateknisten ongelmien takia vasta huomenna. Jossain perhekerhon ja päikkärien välimaastossa.

Koska kakku on nyt hävitetty ja skumppalasit pakattu yläkaappiin (daah, unohdin vapun, miten joku voi unohtaa vapun!), niin taidanpa laittaa itsekin vaaka-asentoon keskinkertaista tylsemmän kirjan kanssa. Tarjoilija, saisinko kymmenen (10) tuntia (h) unta (z)! (Raakana, ei jäitä, kiitos, ja miehen piikkiin.)

Niijoo, neuvolarapo. 9,9 kg, 75 cm, silinteri 48 cm. Jätkä on niin tavis kuin olla ja voi, keskellä 0-käyrää mennään. Motorisesti kehittyy kuulemma ihan ajallaan, Pulu mm. irrotti vaa'an pehmusteet, kaatoi oksumaljat ja lätkytti seinätarroja varpaillaan seisten. Terkkakin oli oikein vaikuttunut siitä, millä ponnekkuudella lapsi loihe lausumaan, että "KAKKA!" (Juu, löytyi.) Sit eikun hammashygienistiltä aikaa varailemaan ja seuraavaa neuvolasettiä sitten koko perheen voimin puolen vuoden päästä.