Tässä ei nyt oo parina päivänä kerennyt paljon sisällä hengailla. Syytämme ihanaa säätä, kuinkas muutenkaan. Olen yrittänyt sen verran hengailla sisällä, että sandaaleja pojalle laittanut hankkien. Muttei tästä kaupungista (tai tarkemmin sanoen kaupungin keskustasta) lähde oikeaa kokoa alle viidenkympin (50). Ja mullahan ei luonto anna periksi yksistä (1x2) kengistä niin paljon. Et huomenna taidamme käväistä paikallisessa katetussa shopping-keskuksessa tsekkaamassa city-tuulipukujen shopping-mestat. Tai ensi viikolla, jossei huomennakaan pysty oleen sisällä.

Joten Pulu talsii talsimisensa sit nauhakengissä. Sen minkä ne pysyvät jalassa, koska Pulu on nyt innostunut nauhojen avaamismekanismista. Muutkin mekanismit kyllä käy. Kiipeily on kanssa sen verran inessä, että tänään poika tuli turpavärkilleen useampaan otteeseen leikkiksellä. Vasta kolmannella (3.) kerralla otti nenänalus vähän vahinkoa. Että nyt meillä on aika koristeellinen lapsi.

Muuten ollaan hengailtu biitsillä a.k.a. paikallinen joenmutka. Ollaan oikein jengillä käyty, useampi mutsi lapsineen yhtä aikaa aamuysistä puoleen päivään. Ollaan ekat pari tuntia yleensä ainoita, joten lapsilla on tilaa juosta, ja muutenkin lupa, koska ne näkyvät pitkältäkin eivätkä häiritse muita.Täytyy kyllä kehua, että mökkiharjoittelujaksot ovat tuottaneet tulosta, sillä mun sadan metrin (100m) rantapyrähdykset ovat kaikkein nopeimpia, ja niinpä Pulu eksyilee lähimmäksi vesirajaa (juu ei oo mitään tekemistä suulauteni kanssa, toim. huom. ettäs tiedätte).

Paikallisilla mutseilla on aika lailla Pulun ikäisiä lapsia. Ja niistä on osa jo seuraavalla kierroksella raskaana. Tää on varmaan jotenkin tarttuvaa, koska itsellekin on tullut vähän sellainen olo, että koskahan pitäis. Onneksi taistelutarinat ovat sitä luokkaa, että taidanpa odotella vielä jokusen kuukauden ainakin. Mutta samoilla vaipoilla pitäisi päästä, joten ei tässä ikuisuuksia voi odotella.

Eiku. Mikäs se muovin hapertumisaika nyt olikaan? Mietinpä sitä mökillä viikonlopun yli.