Nokkelimmatpokkelimmat teistä jo arvaavatkin ihan vaan otsikon perusteella, että oksupoksuripulipipulitaudissahan me täällä nyt ollaan. Pulu aloitti torstaina, itse seurasin perässä vasta tänään.

Pululla oli vatsa löysänä jo torstaina, mutta eilen vasta tuli eka kaari. Fiksuna lapsena Pulu on aika lailla kieltäytynyt syömästä viime päivät, mutta isomummilassa oli ollut tarjolla mustikkapuuroa. Jota herkkua Pulu oli nälkäänsä vetänyt just niin paljon kuin oli tarjolla. Itsehän en ollut paikalla todistamassa tapahtunutta, mutta siinä menivät kuulemma pesuun sekä verhot että matto.

Muuten Pulu on ollut ihan hyvällä tuulella tautinsa kanssa, mutta syöminen ja juominen mättää. Tänään on mennyt noin 20 makaronia, 7 rusinaa, desi jugurttia ja puolitoista digestiveä. Maitoa on mennyt ehkä kolme desia ja vettä ruokalusikallinen. Iltaviilin hän olisi syönyt kokonaan, mutta sen sai sitten isi syliinsä kokonaisuudessaan. Nopeat refleksit on isillä kyllä, oli saanut talouspaperia väliin ennen ns. maalausta.

Pulu vihaa ja pelkää oksentamista. Kiva.

Että tässä sitten itse yritän mahdollisimman hiljaisesti, ettei pikkuotus friikkaa täysin. Vessapaperia pyttyyn alle ja veto yhtä aikaa itse toimituksen kanssa.

Mies on toistaiseksi säästynyt taudilta. Täytyy toivoa, että tämä menee muillakin nopsaan ohi, ettei tarvi lähteä arpomaan nesteytystä terveyskeskukseen. Epäilen, ettei lapsikaan tykkäisi. Soittakaa ihhahaa!