Miehen kaverit kävivät meillä eilen. Tulivat sisään kun imetin, eli en ehtinyt moikkaamaan. Hävisivät keittiöön pikapikaa. Lähdin kärryttelemään ja palattuani iskin lapsen sen kummempia miettimättä miehen syliin siksi aikaa kun puuhasin yhtä työhommaa.

Tunnin päästä havahduin siihen, että yksi miehen kavereista yskii. Kivat vaan sinne. Eihän se enää auttanut, että pelastin lapsen sieltä keittiöstä. Nyt Pulu tekee taas laryngiittiä. Pitää ilmeisesti tapetoida eteinen "Pese kädet" -lapuilla. Ja miksi ihmiset tulevat flunssassa vierailemaan pikkuvauvaperheeseen? Varsinkin kun näitä tyyppejä nähdään pari kertaa viikossa joka tapauksessa, ja aina parin tunnin varoitusajalla, niin että mikään pitkään suunniteltu ja vaivalla toteutettu harvinainen tilaisuus ja häppeningi ei tosiaan ollut kyseessä.

Täytyy vain toivoa, että kyseessä on sen saman taudin siskopuoli, joka juuri hartaudella kärsittiin, että menisi ohi vähemmällä sairastelulla. Tällain yhden (1) tervepäivän normielämäsightseeingillä ei kyllä jaksaisi lähteä taas valvomaan öitä viikoksi (7).

No sentään ruuan suhteen menee lujempaa. Pulu ei siis suinkaan vaan hörsi mustikkaa kuin ei olisi ikinä ruokaa nähnyt (mikä teknisesti ottaen pitää lähes paikkansa), vaan haluaa leikkiä lusikalla. Ja jos ei anneta leikkiä lusikalla, niin ei se oo niin justiinsa, koska Pulu ei ole turhantarkka. Hän mutraa sitten ruokalappua, hihaansa, potkaria, ruokalappua, poskeaan, potkaria. Ja työntää sormet suuhun, jos lusikan etenemisvauhti lautaselta suuhun on liian hidas. Maitoa huikataan mustikan alle ja päälle loiventamaan.

Mustikka tuntuu sopivan Pulun vatsalle, vaikka vaatteet ottavatkin vähän vahinkoa syömistapahtuman yhteydessä. Kakka värjäytyy aikas jänskän väriseksi myös, toivottavasti lähtee kestiksistä se väri irti. Mustikkaindikaattorin mukaan näyttäisi siltä, että safka kulkee Pulun läpi noin kahdeksassa (8) tunnissa. Ja mikä parasta, jo muutamalla mustikkasoselusikalla saadaan Pulusta irti kahden (2)  tunnin (h) unet (ZZZZZzzzzz).

Et heti kun ei tarvitse valvoa, että se saa vedettyä ja työnnettyä henkeä nukkuessaan, niin mäkin saan taas nukutuksi. Mikäli tää mustikka jatkaa samaan malliin Puluystävällisesti, niin seuraava ruokauhri taitaa sitten olla bataatti, koska se vaikuttaa kuulopuheiden mukaan aika ystävälliseltä. Ite teen.