Eilen oli niin levotonta, etten edes ehtinyt nettiin. Viimeksi näin pääsi käymään noin vuonna 1998, kun olin käymässä Lontoossa eloaleaikaan. Ostin silloin maailman mukavimmat mustat korkkarit. Joista ehkä pitää nyt luopua, koska ne eivät ehkä mahdu enää jalkaan raskauden jäljiltä. Jos ylipäänsä löytyvät koskaan enää mistään muuton ja rempan jäljiltä.

Edellisillalla oltin päivän hulinoiden johdosta niin väsykkejä, että ulkoilukeikka jäi. Niinpä lähdimme aamukasilta haistelemaan ulkoilmaa lähipuistoon (meillä on lähipuisto! ja kauempi puisto! ja rantapuisto!). Ysiltä pihaan kaartaessamme tavattiin pihalla yläkerran naapurit, 8kk kaksoset. Ja lähdettiin uudelle kierrokselle. Pulu nukahti kun siinä naapurin rouvan kanssa vaihdoimme äitiyskokemuksia. Täytyy kyllä sanoa, että olen ihan sairaan helpottunut, että meille ei tullut kuin yksi tällä kerralla. Kaksosia kerralla imettävällä täysimettävällä äidillä täytyy kyllä olla syli ihan erityisen täynnä ja selkälihakset säpäleinä, hermoista puhumattakaan. Lisäksi sain salaista infoa paikallisista hyökkäysvaunujen kokoontumisajoista. Kiva että naapurissa asuu samanikäisiä lapsia ja riittävästi samanhenkinen äiti-ihminen!

Muu päivä kärvisteltiin taas sisällä, illalla lautapelejä pelaillen ja herkutellen. Molemmat osoittautuivat erityisen haastaviksi imettäessä. Yrittäkääs kuulkaa itse kuunnella uppo-oudon pelin sääntöjä oikealla korvalla samalla kun vasen seuraa, milloin oikealla kädellä lepäävän vauvan häsäys tissillä käy niin epätoivoiseksi, että vasen käsi pitää toimittaa irti dippikuppia harovasta sipsistä ja palauttaa vauvan alle. Ei oo helppoo ihmisen elämä, olisi pitänyt ottaa jotain akrobatiatunteja teininä. Onneksi oon niin lahjakas, että yhtään dippiä ei päässyt lirvahtamaan lattialle.

Nyt onkin sitten oikein reipas karkki-sipsi-jäätelö-limsakrapula. Siis ihan vetämätön fiilis. Teen voimalla uuteen päivään jnejnejne. Taitaa jäädä toi ulkoilmakeikkailu kyllä tänään taas iltaan, ei varmaan ihan niin monta energiaa irrota ennen puolta päivää, että saisin itsestäni irti muuta kuin maitoa, kujellusta ja pakolliset vaipanvaihdot.