Käytiin tänään tutustumassa päiväkodin elävään elämään. Ysiltä (9.00) oltiin päiväkodin pihassa, jossa sade uhkasi, muttei ruvennut. Niinpä leikittiin pihalla muiden lasten kanssa mm. palloilla, hiekalla ja muurahaisilla. Pulu sooloili myös vähän koivun ja pensaiden kanssa.

Ja sitten käytiin syömässä yhdessä muiden kanssa. Kalaa ja perunaa oli. Mutta ei kauan. Vähänkö hävetti, kun jouduin hakemaan Pululle lisää. Muut lapset tyytyivät perusannoksiinsa, mutta meidän pikku suursyömäri veti kaksi (2) annosta. Näkkärin päälle tietysti, muutenhan olisi saattanut tulla hiuko kotimatkalla. Kotiin lähdettiin muiden mennessä päikkäreille. Pulu nukahti kärtsään.

Ihan kiva oli käydä, mutta kovin ristiriitaiset fiilikset jäi tästä kyllä. Meinaan Pulu näyttää sopeutuvan jengiin varsin hyvin, mikä on mukavaa. Mutta samalla jotenkin konkretisoitui se, että mun pienen pieni ihminen ei ookaan kotona äidin kaa enää kovin kauan. Oeoeoe.

Käydään vielä toistamiseen tässä ennen juhannusta ja sitten muutama kerta ennen elokuuta, kun tosissaan aletaan päiväkotia elämäämme rutinoittamaan. Onneksi Pulun ei aluksi tarvi olla kuin 5-7 tuntia päivässä 4 päivää viikossa. Että ei se ihan kerralla aikuiseksi kasva.