Käytiin tänään toisen kerran päiväkodissa aamupäivää viettämässä. Aamu meni enimmäkseen hyvin. Mikä oli pieni ihme, koska Pululla oli yöllä massu pipi. Tästä seurasi, että puolentoista tunnin nukutusyrityksen jälkeen otin pojan viereeni nukkumaan. Tai ehkä pikemminkin "nukkumaan". Pulu potkiskeli, viuhtoi, pyöri ja äänteli nukahdettuaan aamukolmen pintaan.

Toisin sanoen, itse sain nelisen tuntia unta. Nk. "liian vähän". Olin ns. "jokseenkin pihalla", mutta onneksi lapset eivät välittäneet ja aikuiset eivät kritisoineet. Pulu söi tosi vähän koko päivänä, jälkiruoka kuitenkin meni. Tarkoitus oli puskea unta yhdessä päikkäriaikaan, mutta mun systeemi on jotenkin hajalla, eikä löytynyt zetan zetaa. Aloin tipahtamaan iltapäivällä siihen malliin, että soitin miehen kotiin tuntia etuajassa. En tajua miten olen jaksanut ne ekat puoli vuotta, mutta rispektiä hormoneille.

Mökillekin oli tarkoitus lähteä tänään, mutta ei pystynyt. Mennään huomenna, eipähän tarvi ajaa ruuhkassa. Nyt Pulu näyttäisi taas nukkuvan ihan hyvin. Meen itekin.