Flunssaa pukkaa, sekä itselle että miehelle. Kiva. Oltiin eilen maalla mummolassa käymässä ja nenä alkoi vuotamaan. Ajattelin, että samperin allergiat, onpa erinomaista, että asutaan kaupungissa, jossa saasteet peittoavat kaikki allergeenit siihen malliin, että ei tarvitse pahemmin kärsiä.

Mutta nyt on kurkkukin kipeä ja nenä vuotaa kuin pienimuotoinen, mutta innokas Niagara. Mites tän saa estettyä tarttumasta vauvaan? Ei olla vielä koskaan oltu yhtä aikaa sairaana, eikä hotsittaisi aloittaa nytkään. Vauvalle tuntuu olevan riittävästi, jos ei liikaakin jännitystä jo äidin aivasteluissa ja niistämisissä.

Sentään rotavirusmahakivut tuntuvat laantuneen, viime yö saatiin nukuttua vääntelehtien ja ilmaillen, mutta kivut eivät herättäneet vauvaa. Äiti kyllä heräili kylmien pikkunyrkkien ja -jalkojen takoessa mahaan. Mutta eipähän tarvinnut tarkistella, onko jälkikasvu vielä hengissä.

Nåjoo, jospa sitä tänään ehtisi pikapikaa imuroimaan ennen pikkusankarin valveutumista. Kivampi sairastaa edes etäisesti puhtaassa kodissa.