Perhelomamökkeilyt on nyt enimmäkseen mökkeilty. Viime viikolla Pulu oppi uimaan käsipohjaa, ja söi mustikoita joka aterialla vähintään jälkkäriksi. Että se siitä monipuolisesta ruokavaliosta sitten. Yöt Pulu nukkui suhteellisen hyvin, paitsi nyt kotiin palattua taas ei.

Niinpä lähtiin tänään testailemaan päiväkotia aika lailla nuutuneina. Päiväkodin piha oli selvästi tuttu mesta, Pulu konttaili ympäriinsä aikansa ja alkoi sitten nököttämään yhden blondiinin seurana hiekkiksellä. Blondiini ei olisi välttämättä kaivannut seuraa, mutta Pulu sillain joviaalina seuramiehenä nökötti kuitenkin. Puolen tunnin välein hän vähän tarkisti, että onko äiti vielä tallella. Ja ruoan odottaminen kesti liian kauan, etenkin kun pöydällä oli maitolaseja, eikä niitä saanut ottaa ennen ruokaa. Käytiin vähän puuhailemassa eteisessä sit.

Mutta noin yleisesti ottaen näyttäisi tämä Pulun palauttaminen normielämään menevän ihan normimeiningillä. Toivottavasti ensi yönä saa nukkua, niin että ehditään huomenna päiväkodin aamupalalle jopa.