Tänään oltiin kyllä todella virallisia, mentiin ihan aidon, virallisen ja tavisnormaalin päivän käsikirjoituksella. Isi vei pojan tarhaan kasin (8.00) pintaan, äiti haki kolmen (15.00) pintaan. Välissä ollut aika jäi täysin pimentoon.

Raportin mukaan lapsi veti 2 kpl puuroa, 3 kpl lounasta ja 2 kpl hedelmäsalaattia, yhdet 2,5 tunnin päikyt ja opetteli tyttökaverin kaa ruumiinosia. Tyttö oli opettanut Pululle, missä napa on, Pulu oli opettanut tytölle, missä nenä ja korvat.

Tarhan jälkeen mentiin kaksosten ja naapurintytön kanssa hiekkikselle, à 1,5 tuntia. Siihen päälle hän veti 1 kpl karjalanpaistia, 1 kpl banaania ja 1 kpl pahviämpärin päähänsä useaan otteeseen, 1 kpl puuron ja yövaipan. Sit jo nukuttikin lapsi sammui 19.15. Nyt kun se vaan pysyis höyhensaarten puolella aamuun saakka, eikä esim. kokisi harjoittaa iltapäikkäreitä, niin tää olisi vähän niin kuin tässä. Mikä olisi varsin kivaa, koska isi lähti jonnein golfaamaan ja lupasi tulla kun ei aurinko enää paista.

Mutta siltä varalta, että nää nyt on sellaiset neuvoa-antavat, taidanpa syöttää ja juottaa itseni tässä välissä. Ettei sit niin harmita ne à puolitoista h kun lapsi herää virkeänä noin viisi (5) minuuttia (min) sen jälkeen kun itse nukahdin, ja voin ojentaa iloisen lapsen paikallevääntäytyneelle faijalleen hehkeän iloisena.

Huomenna sama uudelleen. Paitsi että on mun vapaailta, hähä.