Hitsinvitsi. Taisin löytää uraäitien Graalin maljan. Joka ei valitettavasti ole henkilökohtaisen tehokkuuden maksimointi, sillä oon edelleen aika epätehokas.

Se on lapsen sairasloma. (Mikähän tää on niinkö virallisessa lapsiperhekielessä? Siis lapsen sairauden takia työkyvyttömyydellä lorviminen.) Tänään oon jo pessyt seitsemän (7) koneellista pyykkiä, elikä just ne lakana- yms. jotka ovat jääneet hoitamatta siitä lähtien, kun vanhempain-joko-loma-tai-vapaa (hemmettiäkö näitä termejä kukaan enää muistaa, kun ollaan jo kaksi (2) kuukautta (kk) vedetty uraäitiyttä) loppui, muttei viikonloppumökkeilystä oltu vielä selvitty.

Lisäksi ehdimme taas kirpparille, saaliina Pululle talvihattu, toppahousut ja talvikumpparit, yht. 7,50 €. Oikeastaan Pulu olisi varmaan halunnut leikkikselle, mutta ne silmät rähmivät edelleen niin dramaattisesti, etten kehtaa. Huomenna toivottavasti sit.

Laitoin myös sen reklamaation FuzziBunzille menemään oikein Yhdysvaltoihin asti taas. Maahantuoja hoitaa reklamaatiot max. 3 (3) kk. Ärsyttävää, mutta totta. Erityisen ärsyttävä oli jutta.fi:ltä reklamaatiopyyntööni tullut vastaus, joka oli a) töykeä, b) kaksilauseinen, c) ilman pahoittelua viallisesta tuotteesta, d) eikä linkki Fuzzille edes toiminut. Et jospa ne seuraavat vaipat tilaisi sitten suoraan ulkomailta. Sama vaiva kuitenkin, jos joutuu jotain reklamaatiomeininkiä taas.