Äääh, sata (199) asiaa hoidettavana kello kahteen (14.00) mennessä, eikä yhtään a) jaksamista, b) huvitusta, c) motivaatiota. Isi vei lapsen oikein ulos jopa, että saan pakata ja imuroida ja pestä ja inventoida ja tehdä vähän sivutöitäkin kaikessa rauhassa. Noin tunnin ajan. Eikä silti lähde mikään pyörä käyntiin. Eniten tekisi mieli kömpiä peiton alle, vaikka lapsikin heräsi vain kaksi (2) kertaa koko yönä,

Mutta jos siis mitenkään on mahdollista semmoinen suunnitelmallisuus, niin yritetään vaikka tähdätä numero kakkosen synttärit jonnekin sellaiselle vuodenajalle, jonne ei ole tarjolla a) perhejuhlia (pääsiäinen), b) pitkää viikonloppua, jolloin kiva käydä mökillä, c) kaverijuhlia (vappu), d) kevätsiivoukseen pakonomaisesti liittyvää ikkunoiden pesua, e) satunnaisia työdediksiä yhteen ja samaan (1=1) aikaan. Koska kaksi (2) viidestä (5) vielä menisi, mutta tää kombo on aika hapokas.

Jos vaikka sitä imuria sit. Imurointi on nykyään überhankalaa lapsen ollessa paikalla, koska käymätön imuri on maailman kivoin leikkikalu, mutta käynnissä oleva on maailman pelottavin helvetinkone. Se puhaltaa!