Ja meillä on taas nukuttu kaksi (2) yötä putkeen. Edellisestä setistä ei olekaan kuin pari (2) viikkoa.

Pikkutoverilla on ollut pahana tapana heitellä loput sapuskat lattialle, kun ei enää maistu. Ollaan yritetty opettaa, että ei ole pakko heittää, voi laittaa nätisti sivuun. Tänään onnistui, ei tarvinnut edes muistuttaa.

Pulu keksi tänään että leikkiksen kerhotalon ympäri voi kävellä. Käveltiin sitten varmuuden vuoksi useampaan otteeseen.

Törmäsin tänään leikkiksellä ensimmäisen kerran ikinä sellaiseen ärsyttävään ensikertalaismutsiin, joka ei osaa puhua mistään muusta kuin lapsensa saavutukssista. Sillä oli jopa valokuvia näytettäväksi. Siis leikkiksellä, jossa se skidi 14kk oli mukana.

Huomenna on tiedossa hautajaiset. Siunaustilaisuus jää Pululta väliin, koska ei hän jaksaisi kuitenkaan istua hiljaa koko sitä aikaa ja pallopelejä ei vissiin kirkoissa katsota erityisen hyvällä silmällä. Pulun asu koostuu harmaista samettihousuista, harmaaruudullisesta paidasta ja mustasta liivistä ja kengistä, kun jotenkin tuntuisi surkealta pukea noin pieni kokomustaan. Tää on varmaan ensimmäinen (1) kerta, kun olen miettinyt lapsen pukeutumista oikein huolella muutenkin kuin lämpimänä ja kuivana pysymisen kannalta. Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia ei kovin usein tule.