Jee, mahataudit tältä erää ohi koko perheeltä.

Kävimme vielä edellisiltana ottamassa vähän vauhtia sairaalasta. Pulu oli jo aamulla parempi, mutta lopetti syömisen ja juomisen tykkänään iltapäivällä. Käytiin sitten näyttäytymässä päivystyksessä ja sieltä sitten sairaalaan hakemaan vähän nesteitä pojalle. Surkeuden multihuipentumana äidillekin tarjoiltiin Floridralia, kun oltiin aika lailla samassa jamassa lapsen kanssa.

Sairaanhoitajalta opin pakkojuottamaan lasta oikein. Hiphei. Otetaan taapero syliin imetysasentoon, ja lykätään ruiskulla ruokalusikallinen nestettä per joka viides minuutti ihan milli pari kerrallaan, ettei tule ylös. Ensimmäinen 100 ml oli aika tuskaista syljeskely- ja ulvontaväsytystaistelua tunnin ajan, seuraava meni jo ihan mallikkaasti ja viimeisen satasen poika olisi hulauttanut vaikka kerralla, jos olisi annettu. Mutta mä nyt oon sellainen paskamutsi: eka pakotan väkisellä nesteen kurkusta alas ja sit seuraavaksi alan pihtaamaan, vaikka kuin tekis mieli. Mutta pitää pysyä tahdissa, ettei tule samaa tietä takaisin.

Nyt osaamme tämänkin tempun. Toivottavasti ei tarvi seuraavaa kertaa nähdä tai kokea. Juottamisten välissä Pulu istui sylissä ja laulettiin ja leikittiin pyörät ne pyörii ympäri (noin 431 krt) ja ihhahhaa (n. 328 krt), sekä mörrimöykky (ei suuri suksee, 2 krt).  Ensi viikolla tarhaan ja töihin.