No niin, noniin, tää talvi on nyt nähty. Pakkastakaan ei ollut kuin hätäseen nollan alle, mutta taivaalta satoi silti jääpuukkoja kun puskin kärtsiä vastatuuleen jäälohkareiden ja traktorinjälkien ja jäävallien yli. Hattukin unohtui kotiin.

Et josko sais jotain säätä, jolla hatun unohtuminen ei tarkoita korvien riipiytymistä irti päästä, kiitos. Ei voi olla liian vaikeeta, viime kesälläkin oli monta sellaista päivää ja vielä peräkkäin.

Eilen pääsin juuri kehumasta, että raskaus tuntuu korjanneen meikäläisen sisäisen termostaatin näille lakeuksille sopivaksi, kun ennen oli kesäisinkin kädet ja jalat aina jäässä, mutta raskausajan jälkeen ei ole ollut kertaakaan. Ei kyllä jalat tai kädet jäätyneet edelleenkään, mutta nassu sitten senkin edestä.

Toivottavasti tää nykyinen termostaatin ohjelmointi ei häviä samalla kuin linea negra. Joka on vihdoin viimein alkanut haalistua. Tällain sopivasti bikinikelejä varten (vinkvink). Koska se nyt olisi vain aika sikamaista.

Jospas sitten pyykkiä kuivumaan ja mustikkasosetta pakastimeen. Kyllä vaan on kotityöt paljon viihdyttävämpiä näin viikonloppuisin, kun mies puljaa Pulun kanssa, eikä tarvi vahtia hellaa ja lasta yhtä aikaa. Mistäs hei te naiset olette ne multitaskaamaan kykenevät tippaleipäaivonne hankkineet?