Pesin eilen seitsemän (7) koneellista pyykkiä. Oli ehkä vähän lakanapyykkiä kertynyt. Onneksi nykyään ei tarvitse pestä avannossa nyrkkipyykkinä vaan voi ihan koneella hoitaa sekä pesut että kuivaukset. Nyt kun vielä joku yleistalouskone ottaisi ja laittaisi ne pyykit kaappiin saakka.

Pulun unikoulu sujuu ilmeisesti ihan mallikkaasti. Hän edelleen heräilee aamuyöstä, mutta taintuu tassun alle alta viiden minuutin. Mies ei edes muista heränneensä.

Tää yösyöttöjen vähentyminen on saanut Pulun jättämään myös päivämaidot vähemmälle, mikä on varsin omituista. Luulisi että on päivällä nälkä, jos yöllä ei syödä? Varsinkin kun laitan maidot ensin ja muuta ruokaa vasta siihen perään, eikä ruuan määrää ole mitenkään lisätty. Kalaa tai kanaa menee vihannessoseessa kerran päivässä, aamuisin ja iltaisin puuro ja siinä välissä sitten hedelmäsosevälipalat maissinaksuilla höystettynä. Pitänee ruveta harkitsemaan korvikkeen antamista päiväruokien perään. Kuivumaan lapsi ei ole päässyt ainakaan vaippojen perusteella arvioiden.

No mutta nyt on äidin vapaailta. Toisin sanoen, laitanpa tässä harrastaen kevyttä estetiikkaa kevyen pukudraaman ohella ja teekupposen sivussa. Olisi mulla vaikka ja mitä oikeaakin tekemistä, mutta ei napostele. Hähä.