Vuosi ja 10 kuukautta, ja siihen lopahti kestoilu tässä perheessä.

Kestoilun lopettamisen syyt, top 5:

1) Pulu käyttää n. 1 vaipan päivässä ja 1 yössä tarhapäivinä ja n. 3 kpl viikonloppuisin ja sairaspäivinä. Kun vaippakoneellisen täyttymistä joutuu odottamaan viikon, döfis alkaa olla aika... Kestämättömällä tasolla.

2) Sairastelu. Vähänkään sairaana ollessaan Pulun maha menee sekaisin ja kakki stinkkaavaksi liisteriksi. Liisterikakille ei ehdi pottaan ja Pulu turhautuu odotellessaan vaipan puhdistusta.

3) Pesukone alkaa olla käyttöikänsä päässä. Imujen kuivuminen kestää 2 päivää.

4) Vaipat, etenkin yövaipat pitää tunkata varmuuden vuoksi niin täyteen, että lasta vaivaa. Yöpissillä käydään useimmiten ja vaippa pysyy kuivana koko yön, mutta silloin kun ei pysy, sänky lainehtii.

5) Ei jaksa mitään vaippoja ylipäänsä. Pulu opettelee nyt kuivaksi.

Pulu siis hoitaa asiansa pääasiassa potalla nykyään. Yöpisut on haastavimpia ja vaippaa pidetään varmuuden vuoksi sekä nukkuessa että ulkoillessa. Kesällä sit toivottavasti päästään vaipoista kokonaan eroon. Sanallisen varoituksen Pulu antaa noin 2 minuuttia ennen kuin ampu tulee, joten kotioloissa tai tarhassa ei vahinkoja enää oikeastaan satu. Tai siis yleensä: jos on jotain liian mielenkiintoista tekemistä, esim. Pingua tai Myyrää tai palapeliä, ei voi millään huomata tällaisia maallisia asioita.