Idabella laittoi tällaisen tunnustuksen, kiitos Idabella. Tunnustukseen liittyy haaste:

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle.
2. Kerro kolme asiaa joita rakastat.
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä.

Koska kaikki tätä blogia enemmän kuin yhden kuukkeloinnin verran lukeneet tietävät, että ketä (poikaa, miestä, anoppia ja kaikkia muita ihania ihmisiä) ja mitä (teetä, kestiksiä, uutta kotia, herkkuja, unta, suihkuja) tässä äitiyselämässä rakastetaan, niin ajattelin listata kolme rakastettavaa asiaa muusta elämästäni (jota välillä pyrin harjoittamaan äiteilyn ohessa).

1. Asiat, jotka näyttävät joltain muulta kuin mitä oikeasti ovat. Tähän kategoriaan menevät niin tromp-l'oeil-maalaukset kuin paperipussin näköiset lamput ja maitopurkin näköiset maitokannut. Mäkin näytän kulahtaneelta kotiäidiltä, vaikka oikeasti olen... eiku.

2. Kuiva englantilainen huumori. Valitettavasti en henkilökohtaisesti ole kauhean hauska ihminen, mutta jos olisin, olisin mieluiten naispuolinen Robin Ince.

www.youtube.com/watch

(jos videot sallitaan)

3. Museot. RRrrakastan museoita. Museot on ihaneita, niissä haisee aina seikkailuilta. Taidemuseot, historiamuseot, luonnontieteelliset museot, kasvitieteelliset puutarhat; kaikki käyvät ja kaikissa käyn mielelläni mahdollisimman usein, pitkään ja hartaasti. 

Tässä kuvassa Freer Gallery of Artin sisäpiha. Kyseinen galleria löytyy Washington DC:stä ja on osa Smithsonian Institutionia, joka on suurin USA:n valtionmuseoista. Smithsonian Institutionin kaikkiin museoihin on ilmainen sisäänpääsy, joten jotain ne osaavat tehdä oikein kapitalismin mallimaassakin. Suuri osa Smithsonianin museoista on vielä kätevästi sijoitettuina Capitolin ja Washington Monumentin välisille bulevardeille. www.si.edu/

Haluaisin jakaa tunnustuksen eteenpäin Turistille, Myrkyttärelle, Tiliaalle, Tiille ja Mirkalle (tiedätte kyl keitä te ootte vaikken sählääkään koodia). Ootte kaikki morellokirsikoita elämän suklaamuffinssissa.